Body to body massage

Bij deze massage zal de masseuse met haar lichaam u van top tot teen masseren. Ze zal u met haar borsten en billen in verschillende uitdagende posities erotisch verwennen.

Tantra massage

De tantra massage is een blijvend opwindende massage welke u in een ware extase brengt. De masseuse zal u gedurende de gehele massage constant sensueel prikkelen.

Lingam massage

Geniet tijdens de massage van de sensuele aanrakingen en het vele lichaamscontact van de masseuse die u met veel plagen en teasen elke keer weer opnieuw naar een hoogtepunt zal brengen.

Nuru massage

Gedurende de Nuru massage zal de masseuse uw gehele lichaam van top tot teen inwrijven met deze massage gel voor de meest intense en ultieme body to body massage!

Combination

Een combinatie van 2 body to body massages in 1 uur. Bij deze massage zal de masseuse met haar lichaam u van top tot teen masseren.

Attraction

2 masseuses zullen synchroon uw gehele lichaam sensueel prikkelen. Een veelvoud van sensuele gevoelens en prikkelingen zullen uw sexuele passie tot leven brengen.

Champion

Geniet een vol uur lang van een tantra massage gecombineerd met bad. De tantra massage is een blijvend opwindende massage welke u in een ware extase brengt.

Celebration

Laat jezelf anderhalf uur verwennen met een tantra massage gecombineerd met bad en scrubbehandeling. De masseuse zal deze massage liefdevol afsluiten door samen met u te douchen.

illusion

Spannende fantasiemassage voor diegene die de volledige controle aan de masseuse durft over te geven.

Domination

Domination Massage is een soft SM massage welke je stoutste dromen doen uitkomen.

Compassion

Ook voor echtparen hebben wij alle mogelijkheden. De masseuses zijn zeer zeker ook bedreven in het masseren van vrouwen. Als echtpaar kunt u kiezen uit 1 of 2 masseuses