Massages

Body to body massage

Bij deze massage zal de masseuse met haar lichaam u van top tot teen masseren. Ze zal u met haar borsten en billen in verschillende uitdagende posities erotisch verwennen. U kunt kiezen uit een body to body massage met warme olie of een body to body massage met water en schuim.

Tantra

De tantra massage is een blijvend opwindende massage welke u in een ware extase brengt. De masseuse zal u gedurende de gehele massage constant sensueel prikkelen. Deze opbouw van sexuele energie verspeidt zich door uw hele lichaam waardoor deze zal aanvoelen als 1 erogene zone. Deze sexuele opwinding houdt u gedurende de gehele massage vast om uw gevoeligheid te vergroten. De masseuse beheerst hierbij uw orgasme. Elke aanraking zal intenser worden en uiteindelijk zal door de opbouw van de sexuele energie u uw orgasme veel intenser beleven. De tantra massage kan met warme olie of met water en schuim worden gegeven.

NIEUW! The Nuru Massage - The ultimate massage experience!

De Nuru massage maakt gebruik van een speciale gel; Nuru gel. Deze exotische en unieke massage gel is extreem soepel en glad en voelt uiterst comfortabel aan op de huid.

Gedurende een Nuru massage bij Massagesalon Temptation zal de masseuse uw gehele lichaam van top tot teen inwrijven met deze massage gel voor de ultieme body to body massage!

Klik hier voor meer informatie en beeldmateriaal

Combination

Een combinatie van 2 body to body massages in 1 uur. Bij deze massage zal de masseuse met haar lichaam u van top tot teen masseren. Ze zal u met haar borsten en billen in verschillende uitdagende posities erotisch verwennen. Allereerst wordt u een half uur verwend met een heerlijke oliemassage waarna deze in dezelfde kamer wordt afgesloten met een half uur aquamassage.

Attraction

2 masseuses zullen synchroon uw gehele lichaam sensueel prikkelen. Een veelvoud van sensuele gevoelens en prikkelingen zullen uw sexuele passie tot leven brengen. U voelt gedurende de gehele massage de 4 handen en de naakte lichamen van beide masseuses op uw lichaam. Uw stoutste dromen zullen uitkomen want wie wil er nu niet verwend worden door 2 vrouwen?

Champion

Geniet een vol uur lang van een tantra massage gecombineerd met bad.

Celebration

Laat jezelf anderhalf uur verwennen met een tantra massage gecombineerd met bad en scrubbehandeling. De masseuse zal deze massage liefdevol afsluiten door samen met u te douchen.

illusion

Spannende fantasiemassage voor diegene die durft de volledige controle aan de masseuse over te geven.

Domination

Een soft SM massage welke je stoutste dromen doen uitkomen.

Compassion

Ook voor echtparen hebben wij alle mogelijkheden. De masseuses zijn zeer zeker ook bedreven in het masseren van vrouwen. Als echtpaar kunt u kiezen uit 1 of 2 masseuses, wilt u dat 1 masseuse u beiden verwend of kiest u ervoor om ieder gemasseerd te worden door een masseuse? U kunt dan tijdens uw massage ook zien hoe uw partner verwend wordt, wat als zeer opwindend wordt ervaren. U heeft de keuze uit een oliemassage of een aquamassage. Wanneer u beslist 2 masseuses te nemen is het zelfs mogelijk dat u een oliemassage neemt en uw partner in dezelfde kamer een aquamassage.

Kortom, mogelijkheden genoeg om uw dromen te verwezenlijken